Wandelen met een ezel bij Heierhof

Bent u op zoek naar een leuk uitje met uw kinderen? Neem dan eens een kijkje bij Heierhof, in het hart van de Brabantse Kempen, vlakbij de Belgische grens. Hier kunt u samen met uw kinderen een ontspannen wandeling maken met een van onze ezels als metgezel. De kinderen kunnen ook de ezels berijden, zodat het voor hen makkelijker wordt om langere wandelingen vol te houden. De ezel, tevens een draagdier, kan ook uw bagage dragen.

In de omgeving van Heierhof is het heerlijk vertoeven in de natuur. Maak een mooie, ontspannen tocht, en maak gebruik van een van de leuke plekjes om te picknicken. Heeft u wat meer tijd over, dan kunt u ook kiezen voor een meerdaags arrangement inclusief overnachting.

Maar dat is niet het enige wat er te beleven valt bij Heierhof!

Heierhof biedt tevens de gelegenheid voor kinderen om hier hun verjaardagsfeestje te vieren. Bij ezel- en struisvogelboerderij Heierhof maken zij kennis met de negen Musketiers, maar ook met de pasgbeoren ezeltjes. Naast het doen van leuke opdrachtjes met de ezels, mogen ze ze ook knuffelen en borstelen.

Wilt u dat uw kind echt iets hilarisch beleeft? Dan raden wij het knuffelen van struisvogels aan, voor de echte waaghalzen.

Heierhof biedt ook struisvogelexcursies aan, waarbij de deelnemers vragen kunnen stellen, en meer te weten komen over struisvogels. De struisvogelexcursie kan tevens gecombineerd worden met een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een familiedag.

Benieuwd naar wat Heierhof allemaal te bieden heeft? Neem contact op via 040-2042721 of kijk op de site: www.heierhof.nl

 

Post Author: Petra Smulders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *