Origineel kinderfeestje? Boek een goochelaar!

Elk jaar komt het weer terug: de kinderfeestjes. En je wilt elk jaar wel wat anders doen. Het valt niet mee om origineel te zijn. De speeltuinen, pretparken, zwembaden en speurtochten heb je nu wel gehad. Doe eens origineel: huur een Kindergoochelaar in! Een ideale invulling voor een magisch kinderfeestje. Misschien kun je zelfs wel een truc leren!

Interactieve kindershow

In een magische kindershow verrast de kindergoochelaar de kinderen met leuke trucs op een interactieve wijze. De kinderen worden volop in de belangstelling gezet en meegenomen naar een magische wereld. Er zijn trucs met dobbelstenen, ringen, touw en nog veel meer. De goochelaar tovert een lach op het gezicht van de kinderen!

Een kindergoochelaar voor alle leeftijden

Kinderen houden van goochelaars. Ze vinden magie prachtig. Hoe doet ie dat toch? Je ziet ze denken en genieten. Om er zeker van te zijn dat de goochelaar voor jouw kinderfeestje een geschikte show heeft, is het verstandig vooraf te informeren naar de mogelijkheden. Is het een kinderfeestje voor kleuters? Wees er dan zeker van dat de goochelaar een show geeft, gericht op deze leeftijdsgroep. Het zelfde geldt uiteraard voor een groep pubers. De show dient afgestemd te worden op de leeftijd van de kinderen. Een goochelaar die een allround show kan bieden en zijn act afstemt op de leeftijden van de kinderen, kan echt een meerwaarde bieden voor het kinderfeestje.

Samen goochelen

De goochelaar neemt de kinderen mee naar de magische wereld. Trucs worden samen uitgevoerd, want de goochelaar heeft uiteraard hulp nodig van de kinderen om de trucs op een juiste manier uit te voeren. En misschien worden er ook nog wel wat kleine trucs uitgelegd, zodat ze deze thuis aan papa en mama kunnen laten zien. Kortom je bent verzekerd van een origineel, maar bovenal geslaagd kinderfeestje wanneer je een goochelaar uitnodigt!

Post Author: Petra Smulders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *