Leuke speelgoedwinkel!

Kinderen hebben tegenwoordig heel veel speelgoed. Het is vaak moeilijk om nog een leuk en origineel cadeau te vinden. Er is natuurlijk ook een groot aanbod, met grote speelgoedwinkels zoals Bart Smit of Intertoys. Toch echt zal je als ouder veel speelgoed moeten kopen, natuurlijk voor je eigen kind. Verjaardagen, Sinterklaas, Kerst, andere feestdagen en ga zo maar door. Dan is de kans groot dat je kind regelmatig kinderfeestjes heeft bij klasgenoten, vriendjes van sport of uit de buurt. Misschien je nichtje of neefje. Kortom, je koopt als ouder aardig veel speelgoed en cadeautjes.

Ik heb een leuke winkel gevonden in Scheveningen waar ze super veel origineel speelgoed hebben! De Monstertjes heet het. Op de site staat niet heel veel speelgoed, maar in de winkel zelf kijk je je ogen uit.. Het is heel anders dan de meeste speelgoed winkels, geen standaard lego of playmobile, maar echt hele leuke en originele spulletjes. Veel speelgoed heeft wat uitleg nodig dus het beste is om de winkel in Scheveningen een keer te bezoeken, je zult versteld staan!

Buiten speelgoed hebben ze ook super veel leuke kinderlampen. Van dieren tot paddenstoelen, voor elk kind hebben ze wel iets leuks.. Dus als je een keer in Scheveningen bent raad ik het zeker aan om De Monstertjes een keer te bezoeken. Het personeel is ook heel vriendelijk en helpt je altijd om met een leuk cadeau de winkel uit te gaan!

Adres: Prins Willemstraat 26A

monstertjes-winkel-scheveningen

Post Author: Petra Smulders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *