Kraamcadeaus

Een paar maanden terug vertelde ik dat wij ons eerste kindje verwachten. Super spannend! Ondertussen ben ik aardig gegroeid en heb ik zelfs al de eerst schopjes kunnen voelen! Tot nu toe vind ik dat wel echt het bijzonderste! Een echt levend mini mensje groeit in mijn buik! Hoe bizar? Over een kleine 4 maanden is het zover en dan krijgen we natuurlijk kraamcadeautjes. Maar wat zijn nou echt de dingen die een zwangere vrouw of kersverse moeder wilt hebben? Wat kunnen we waarderen en wat is handig en origineel. Ik geef je een paar tips.

  • Als eerste kunnen zwangere dames het prima waarderen als er voor hun gekookt wordt. Staan is niet echt comfortabel kan ik je vertellen! Eten dus.
  • Originele cadeaus met het kraamkaartje lijken me echt heel erg leuk om te krijgen! Ik heb wat dingen voorbij zien komen dat ze het geboortekaartje hebben afgedrukt op een kussensloop voor in de babykamer en dat zag er echt super lief uit.
  • Kleertjes zijn ook heel leuk om te krijgen maar informeer wel even van tevoren welke maat we nog nodig hebben en welke kleertjes we leuk zouden vinden.
  • Wanneer je niet weet of het een jongen of een meisje wordt, koop geen roze dingen en ook geen blauwe. Koop dan iets met een neutrale kleur zodat we het voor beide kunnen gebruiken! Als je wel weet welk geslacht het is kan je dit natuurlijk wel doen, hartstikke leuk!
  • Dit heb ik al zo vaak voorbij zien komen! Een newborn shoot. De naam zegt het al, dit is een fotoshoot die je doet samen met het pasgeboren kindje. Lijkt me heel erg leuk voor later!
  • Speelgoed! En dan het liefst speelgoed dat geluid maakt, erg leerzaam voor het kindje.
  • Een puzzelspeelkleed. Dit is gewoon een speelkleed alleen is het verdeeld in allemaal puzzelstukken, Hierdoor kan je het ‘kleed’ makkelijk opbergen.
  • Luiers. Nooit genoeg van!

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb gegeven! baby-1178539_960_720

Post Author: Petra Smulders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *