Kleding

Kleding.. Het blijft een ding onder ouders! Hoeveel broeken moet mijn kind hebben, wat voor schoenen en hoeveel shirtjes.

Het is ook lastig! Kinderen groeien door tot hun achttiende verjaardag en tot een bepaalde leeftijd en tot op zekere hoogte bepaal jij hoe je kind eruit ziet en kopen jullie als ouders de kleren. Het feit dat kinderen zo snel groeien maakt het ook lastig. Ongeveer elk half jaar moeten er weer kleren de kast uit en nieuwe dingen gescoord worden! Hetzelfde geldt voor schoenen. Als je het niet zo breed hebt kan dit best een ding zijn! Kleding is duur! En dat is zeker duur wanneer er elk half jaar nieuwe dingen gekocht moeten worden.

Kinderen spelen buiten en hebben geen besef dat ze hun kleren vies maken. Hoe vaak heb jij als ouder wel eens gehad dat je kind thuiskwam met enorme grasvlekken op hun broek? Juist, regelmatig. En ik kan je vertellen, die krijg je er niet uit. Tenminste, niet makkelijk! Kinderen hebben gewoon heel veel kleren nodig. Het wordt vies, raakt kwijt en ze groeien eruit. children-1725116_1920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *