Zelf geboortekaartjes maken op het internet

Jouw prachtige kindje is natuurlijk uniek en dus wil je wanneer het geboren wordt een uniek geboortekaartje rondsturen. Niet een standaard sjabloon dat is opgesteld door een ander, maar een zelfgemaakt kaartje met een lay-out die helemaal bij jouw gezin past. Dit heugelijke nieuws verdient namelijk een spetterende aankondiging. Maar hoe maak je een kaartje dat precies bij jouw wensen past zonder er ontzettend veel tijd in te moeten steken? Dat is eenvoudig, tegenwoordig zijn er namelijk een hoop websites te vinden die je de mogelijkheid bieden om je kaart helemaal zelf te ontwerpen. Kaarten.studio is daarvan een goed voorbeeld. Daar heb je namelijk in een paar klikken een fantastisch geboortekaartje in handen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je helemaal tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Een uniek geboortekaartje maak je zelf

Hoe werkt dat dan precies, zelf je geboortekaartje maken? Ten eerste is het zaak een website te kiezen die bij jou past. Daar adviseren we je graag later verder over. Vervolgens geven de meeste websites je de keuze in de vorm en het papier van het kaartje. Wil je een lichte kaart die je een aantal keer dubbel kunt vouwen of liever dik, luxe papier dat gelijk een fantastische indruk achterlaat? Aan jou de keus! Eenvoudig voeg je daarna een foto, tekst, tekening, sjabloon of pictogram toe. Omdat er zoveel verschillende opties zijn, is het verstandig om van tevoren wat inspiratie op te doen. Wat wil je precies, welke kleuren vind je het mooist en wil je wel of geen foto op het kaartje? Wanneer je duidelijk voor ogen hebt wat je wilt, zal je sneller door het ontwerpproces heenlopen.

Waar te bestellen?

Er zijn ontzettend veel websites beschikbaar waarop je je eigen lay-out kunt samenstellen. Hoe weet je nu welke je moet kiezen? Zaak is het om te bepalen wat voor jou het meest belangrijk is. Wil je de kaarten zo snel mogelijk binnen hebben? Of heb je liever dat het wat langer duurt en dat je kaarten de hoogste kwaliteit hebben? Iedere website specialiseert zich weer op een andere manier. Zo zit er altijd wel eentje bij die precies bij jouw wensen past.

Post Author: Petra Smulders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *