De mooiste speelgoedauto’s op een rij

Of je nu een cadeau zoekt voor een jongen of voor een stoere meid, een speelgoed auto is altijd een goed idee. Je zit niet vast aan één ontwerp of design. Er is zoveel mogelijk op het gebied van speelgoedauto’s. Kies bijvoorbeeld voor een knalroze Mini voor de Barbies van je nichtje of ga voor Bliksem McQueen van Cars.

Wil je echt indruk maken op je neefje, nichtje, buurmeisje of –jongen of het kindje van je beste vriendin? Laat je hieronder inspireren door de mooiste en meest luxe speelgoedauto’s. Kijk je ogen uit en schaf de mooiste auto aan als cadeau. Of voor jezelf!

Stoere mannenauto
Het is natuurlijk supertof als jongen om met een auto te spelen met een stoere auto. Neem bijvoorbeeld het speelgoed van Brandweerman Sam. Elk kind wil net zo stoer zijn als Sam en zijn auto hebben. Geef daarom Jupiter, de brandweerauto van brandweerman Sam, cadeau. Of wat denk je van een politieauto? En is een ambulance als speelgoed niet geweldig? En kan een kind niet heel veel leren van spelen met een tank? Kies een mooi stuk speelgoed dat bij het kind past.

Final lap!
Voor raceauto’s hoef je helemaal niet lang te zoeken. Die zijn er namelijk in allerlei verschillende soorten en maten. Naast een Bliksem McQueen zijn er nog veel meer raceauto’s. Allereerst bestaat er een heel arsenaal aan Cars speelgoed. Maar er bestaat zelfs een mini variant vande auto waar Max Verstappen in rijdt. Ook Ferarri’s, Herbie’s en Lamborghini’s behoren tot de opties. Al deze auto’s hebben een flitsende uitstraling en zijn razendsnel! Geef dan ook een mooie raceauto cadeau.

Bijzondere exemplaren
Net als bij echte auto’s zijn er ook in de miniatuurwereld bijzondere auto’s. Zo heb je speelgoedauto’s die van hout zijn gemaakt. Het hout is niet het enige bijzondere, met een sterke en luxe uitstraling zijn deze auto’s prachtig.Kies bijvoorbeeld voor een houten versie van de ‘Dukes of Hazzard’ auto. Of wat denk je van een Landrover Defender? De metalen auto van Floris Hovers is ook een prachtig exemplaar. En een limousine om alle Barbie’s in te vervoeren! Kortom genoeg keuze.

Kies voor een auto die bij het kind past dat hem ontvangt. Zo tover jij een glimlach op het gezicht!

Post Author: Petra Smulders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *