4 kindvriendelijke gadgets

Tegenwoordig worden er steeds meer gadgets gelanceerd, voor zowel ouderen als jongeren. Denk bijvoorbeeld aan de Go Pro, de drones en de allernieuwste modellen smartphones met oneindig veel opties. Kinderen willen ook kunnen spelen met de nieuwste en tofste gadgets. In onderstaand artikel zijn vier kindvriendelijke gadgets uitgelicht. Deze zijn veilig en gemakkelijk om mee te spelen.

1. Robot puppy

Als je kind allergisch is, je geen hond kan houden of je kind een leuke gadget wil geven, is er de robot puppy. Deze robot puppy is net een echte hond. Hij blaft, danst en volgt je overal zoals een echte trouwe puppy zal doen. De kinderen kunnen hun stem laten horen en de puppy zal hiernaar gehoorzamen. Er zijn diverse mogelijkheden waar de kinderen uren zoet mee kunnen zijn, elke dag opnieuw! Laat ze met de puppy spelen en kijk of er binnenkort een echte vervangen kan komen.

2. Hoverboard

Kinderen horen lekker buiten te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Alle tablets en oneindig veel kinderprogramma’s houden kinderen binnen. Stuur ze naar buiten met een kindvriendelijk hoverboard. De kinderen kunnen plaatsnemen op het hoverboard, waarna deze zo met ze ‘weg zoeft’. Het vergt wat oefening voordat er een stabiele balans is gevonden, maar als de kinderen het eenmaal onder de knie hebben, dwalen ze urenlang buiten rond met hun vriendjes en vriendinnetjes.

3. Zelf tellende spaarpot

Er zijn zoveel rages, zoals de fidget spinner, waar een kind graag aan mee doet of een computerspelletje die zij per se moeten hebben. Door middel van zakgeld of klusjes doen is huis kunnen zij geld sparen. Met deze kleine gadget, wordt het moeilijke werk al gedaan en het geld voor de kinderen geteld. Zo kunnen zij bijhouden hoeveel weken ze moeten wachten of hoe vaak zij de auto nog moeten wassen voordat ze de nieuwste Barbie, kaartspel of andere attributen kunnen kopen.

4. Drone

Zowel voor volwassenen als kinderen zijn drones zeer populair en een goede vorm van vermaak. Drones zijn op afstand bestuurbaar en zijn zowel voor buiten als binnen geschikt. Kijk hierbij wel uit dat er geen regen of harde wind voorspelt is. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. De drones zijn de bestuurbare auto’s van vroeger, uitdagender, spannender en ingewikkelder. Oefen erop los en kijk of je naast recht vliegen ook te gekke loopings kan creëren en indruk maakt op je vrienden!

Kinderen willen steeds meer op de hoogte zijn van de nieuwste snufjes en gadgets. Met kindvriendelijke gadgets kun je ze dit geven.

Post Author: Petra Smulders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *